Värme, ventilation och sanitet i Angered

Värme, ventilation och sanitet i Angered

Vi är alltid redo att ge svar på dina frågor. Du når oss snabbast på telefon:

Vad gäller ditt ärende?

VVS Angered

VVS Angered erbjuder professionella tjänster inom värme, ventilation och sanitet. Med vår erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig med allt från små reparationer till stora installationer. Vi är specialiserade på att skapa effektiva och hållbara lösningar för ditt hem eller företag.

Värme, ventilation och sanitet

När det gäller värme kan vi installera och reparera värmepumpar, element och golvvärme. Vi använder oss av moderna tekniker för att säkerställa att ditt hem alltid är varmt och bekvämt, samtidigt som vi minimerar energiförbrukningen. Oavsett om du behöver en ny installation eller bara behöver underhåll, kan vi hjälpa dig med det.

För ventilation kan vi utföra installationer av ventilationsanläggningar för både villor och företag. Vi ser till att ditt hem eller arbetsplats alltid har god luftkvalitet och att fukt och dålig lukt förhindras. Vi erbjuder också reparationer och underhåll av befintliga ventilationssystem för att säkerställa långvarig prestanda.

Avloppsrensning

Effektiv avloppsrensning är viktig för att undvika obehagliga och kostsamma problem. Hos VVS Angered har vi kunskap och utrustning för att snabbt och effektivt rensa stoppade avlopp. Oavsett om det handlar om en stopped diskbänk, en igensatt toalett eller en avloppsstopp i badrummet, kan vi fixa det.

VVS och badrum - våra tjänster inkluderar:

  • Installation av duschar, badkar, handfat och toaletter
  • Byggning av våtrum
  • Reparation och underhåll av befintliga VVS-installationer
  • Avloppsrensning och reparationer av stoppade avlopp

 

Vi på VVS Angered är stolta över att erbjuda kvalitetstjänster för alla dina VVS-behov. Vi är dedikerade till att leverera pålitliga lösningar och enastående kundservice. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en tid för service eller installation.